élmény programok

RENESZÁNSZ KIRÁLYI LAKOMA

(Visegrád, Silvanus Hotel, 2022. 01. 21.)

7.700 Ft/fő
A korhű környezetben a szálloda hangulatos Lovagtermében középkori fegyverek, pajzsok, mennyezetről alálógó címeres zászlók és súlyos vastag gyertyák társaságában fogyaszthatja el lakomáját. Érkezéskor a királyi udvar vendégeit az udvarmester és segédei pálinkával kínálják. A fejedelmi lakoma alatt kézzel-lábbal esznek-isznak a vendégek.


BORKÓSTOLÓ

(Visegrád, Silvanus Hotel, 2022. 01. 21.)

5.950 Ft/fő

A vendégek megismerkedhetnek a borkészítés, borkóstolás alapjaival, vicces bortotóval, borfelismerő versennyel. A borok mellé kézműves sajtválogatást, házi pogácsát és kenegetőket, valamint ásványvizet szolgálnak fel. A programot felkészült Sommelier tartja. 4 boros borkóstoló: Irsai Olivér, Szöllősi Pincészet, Neszmély; Bio Zweigelt Rozé, Szivek Pince, Pilis hegység; Princípium, Tiffán Ede és Zsolt Pincészete, Villány; Tokaji Aszú 5 puttonyos, Sárga Borház, Tokaj

BONBON KÉSZÍTŐ WORSKHOP

(Visegrád, Silvanus Hotel, 2022. 01. 22.)

létszám függő

A bonbon készítő workshop ideális választás csapatépítésre, hiszen a középpontban a közös munka áll. Itt mindenki keze csokis lesz, nemcsak a látvány és az ízek számítanak. Egy rövid bemutató után mindenki elkészítheti a saját öntőformáján az egyedi ízesítésű bonbonját. Menet közben korlátlanul lehet az alapanyagokat, krémeket kóstolgatni.
 

 


Borkóstoló

(Demjén, Korona Borház, 2022. 01. 22.)

3000 Ft/fő

Borkóstolás  pincebemutatóval, szakmai vezetéssel,  gyertyafénnyel, borkorcsolyával, az Egri Korona Borház egyedülálló barrique pincészetében.
 

hívjon minket +36 1 439 1300