Dr. Chikány Tamás

Dr. Chikány Tamás

Dr. Chikány Tamás

Magyar Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaság vezetőségi tagja. Dento-alveoláris sebész, orális implantológus

Intellident Fogorvosi Rendelő és Oktatási Központ – társtulajdonos, orvos-vezető

Dento-alveoláris sebészet, orális implantológia és fogpótlástan szakorvosa

MAFIT vezetőségi tag

MINEC Hungary vezető

 

Fogorvosi diplomáját 2009-ben szerezte a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán (summa cum laude), majd Dr. Kemper Róbert rezidenseként kezdett el dolgozni a Parodont Fogorvosi Rendelőben, ahol már a pályája elején az implantáció témakörével kezdett foglalkozni.

2010-től a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján vett részt az oktatásban és a betegellátásban PhD hallgatóként, később pedig önkéntes segítőként. 2015-től pedig a Szegedi Tudományegyetemen vett részt a rezidensek oktatásában óraadóként a Parodontológiai Klinkán, valamint az Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti Klinikáján pedig lágyrész-plasztikai specialistaként vett részt a komplex esetek ellátásában.

2014-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból,  2017-ben dento-alveoláris sebészetből, 2019-ben orális implantológiából, 2020-ban fogpótlástanból szerzett szakvizsgákat.

2019-ben Dr. Papp Zsuzsannával közösen alapították az Intellident Fogorvosi Rendelőt, melynek 2024-ben nyílt új rendelőjében hozták létre saját oktatási központjukat, ahol önálló kurzusaik mellett partnercégekkel együttműködve végzik az oktatást, többek között a SMOP navigációs rendszerrel kapcsolatban. Rendelőjükben fogpótlástanból, dento-alveoláris sebészetből és orális implantológiából képeznek rezidenseket.

2024-től a MINEC (Megagen International Group of Education and Clinical Research) magyarországi csoportjának vezetője. 2017-től a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának vezetőségi tagja.