Advanced Dental Implant Research & Education Center

Az AIC világszerte több mint 20 éve határozza meg a fogászati implantátumok oktatására vonatkozó képzési előírásokat, amelyek segítséget nyújtanak az implantológiával foglalkozó fogorvosoknak. 2018-ig az AIC több mint 53 000 fogorvot képzett, akik előtte soha nem helyeztek be egyetlen implantátumot sem a kurzus megkezdése előtt, és több mint 100 000 fogorvost különféle tapasztalatokkal és képzettségi szinttel.

Gondosan kiválasztottuk a kurzusok igazgatóit, műszereit és helyszíneit. Jelenleg több mint 109 tanfolyamunk és 40 oktatónk van. Évente több mint 500 helyi tanfolyamot kínálnak csak az USA-ban.

a kezdet

Az AIC kezdetben fórumként kezdődött azok számára, akik szeretnék beépíteni az implantológiát a fogászati gyakorlatba, de nem tudták, hogyan vagy hol kezdjék el. Tapasztalt mentorok, akik szívesen osztották meg tudásukat, találkoztak a fogorvosokkal, akik szerették volna fejleszteni a készségeiket. Ahogy a tagság ugrásszerűen nőtt, a fórum gyorsan formális oktatási programmá fejlődött, amely a tudományos alapú oktatásra, a szabványosított technikákra és a folyamatos társalapú hálózat fejlesztésére összpontosított.

MA

13 év telt el, és az AIC hű maradt az első fórum találkozójának alapvető értékeihez; implantológia tanítása, továbbképzése és továbbfejlesztése.

Rendszeresen felülvizsgáljuk az elért eredményeket, összegezzük a tapasztalatokat, vizsgáljuk a visszajelzéseket annak érdekében, hogy mindig élen járjunk a  fogászati oktatás, a helyszíni vizsgálati technikák és a közösség irányításában.

Az AIC folyamatosan figyeli a legújabb technológiákat és trendeket az implantátum fogászat területén, célja hogy felelősségteljesen beépítse őket tantervbe, biztosítva, hogy a tanfolyamok és szemináriumok a legfejlettebb fogorvosi továbbképzési programja legyen.

implantologiakurzus16

gyakorlat

Gyakorlati képzés minden munkamenetben

aic04

mentorálás

A kurzust követő folyamatos támogatás

Hiossen Brochure_Final Edition

interaktív

Az előadások közben és után lehetőség van a saját praxisban felmerülő esetek átbeszélésére is.

implantologiakurzus18

használható

Olyan azonnali hasznos tudást ad, melyet rögtön be lehet építeni a saját praxis napi gyakorlatába.